Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 28.09.2020

( Votes )
Овен
Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Продължение...

 

Хороскоп за 27.09.2020

( Votes )
Овен
Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и лоши. Във Ваше отсъствие са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш приятел ще Ви покаже истинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите край на тези нездрави отношения. Ще получите важни уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи ситуации.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.09.2020

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.09.2020

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

  

Хороскоп за 24.09.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.09.2020

( Votes )
Овен
Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.09.2020

( Votes )
Овен
Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

Продължение...

  

Страница 190 от 460

<< Начало < Предишна181182183184185186187188189190Следваща > Край >>