хороскоп за деня , днес и утре

Хороскоп за 03.11.2016

Овен
Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 31 октомври – 06 ноември 2016

Овен
През  тази  седмица  може  да  се  появят  съвършено  неочаквани  проблеми в  сферата  на  деловото  партньорство. От  друга  страна   може  да  разчитате  на  взаимно  разбиране  при  общуване  с  близките  си. Дайте  израз  на  емоциите  си  и  не  им  позволявайте  да  вземат  връх  над Вас. Като се  започне  от  четвъртък,  може  да  очаквате  смяна  на  работата  или  привичната  обстановка, а  има  и  вероятност  за  по-дълго  пътуване. В  събота   са  възможни  неочаквани  любовни  предложения и  ще  е  добре, ако  проявите  здравомислие.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.11.2016

Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

 

Хороскоп за 01.11.2016

Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

   

Хороскоп за 31.10.2016

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.10.2016

Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.10.2016

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

Хороскоп за 29.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 188 от 236

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>