Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.05.2019

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.05.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.05.2019

( Votes )
Овен
Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.05.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да обърнете страницата и да започнете нов живот. Възможно е Вашия любим човек да влезе в новия Ви живот заедно с Вас, а може това и да не стане. Всичко зависи както от неговото, така и от Вашето желание. Честно и за себе си и за него опишете перспективите за подобно събитеие, и решете какво да правите.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.05.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

Хороскоп за 08.05.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 07.05.2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

Хороскоп за 07.05.2019 - 3.7 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 06.05.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

  

Страница 270 от 460

<< Начало < Предишна261262263264265266267268269270Следваща > Край >>