Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 06.01.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.01.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.01.2019

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.01.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

Хороскоп за 03.01.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за 02.01.2019

( Votes )
Овен
Крайно неблагоприятен във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.01.2019

( Votes )
Овен
Не е зле да преосмслите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.12.2018

( Votes )
Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

   

Страница 289 от 460

<< Начало < Предишна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Следваща > Край >>