Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 13.01.2019

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.01.2019

( Votes )
Овен
Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.01.2019

( Votes )
Овен
Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася - дали за излизане сред природата за голяма компания, или управляване на данни за голям научен експеримент. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Продължение...

 

Хороскоп за 10.01.2019

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Хороскоп за 09.01.2019

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.01.2019

( Votes )
Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.01.2019

( Votes )
Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

  

Страница 288 от 460

<< Начало < Предишна281282283284285286287288289290Следваща > Край >>