Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 27.05.2017

( Votes )
Овен
Oт гледна точка на работата и други полезни дейности, този ден , като цяло, по нищо няма да се отличава от останалите. Ще постигнете това-онова, но резултатите ще изглеждат(в това число и на Вас, самите) доста скромни и не оправдаващи усилията . До вечерта ще нарастне Вашата раздразнителност, и ще започнете да се карате буквално с всички. „Под ножа” може да попадне и близък човек. Само че денят не е безнадежден. Той отлично подхожда за романтични срещи и разходки, и обещва интересни запознанства. Ако посетите увеселително мероприятие, впечатлението Ви ще бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.05.2017

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.05.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

Хороскоп за 25.05.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 24.05.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

Хороскоп за 24.05.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 23.05.2017

( Votes )
Овен
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.05.2017

( Votes )
Овен
Всъщност никой не обича критиката, но от време на време всички трябва да се вслушват в нея, а това се отнася и за Вас. В този момент ще извлечете само полза от мнението на хората, които Ви заобикалят, затова ги попитайте, какво мислят за Вашето последно начинание. Изяснете си, какво, в крайна сметка, мислят за Вашите идеи и методи. Можи би си заслужава, те да се обмислят и подобрят? Преглътнете гордостта си и не очаквайте, че ще Ви изпеят хвалебствени песни. Самолюбието е важно, но скромността е не по-малко важна. За Вас днес е нужно, да „хванете” част от баницата „Скромност”, и да я сдъвчете внимателно...

Продължение...

 

Хороскоп за 21.05.2017

( Votes )
Овен
„Бюро за съвети” - ще каже за вас любимия Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация.Може съветите Ви да са правилни, но от Ваша гледна точка. За другите хора, дори и да са най-близките Ви - те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте различни хора.

Продължение...

  

Страница 382 от 460

<< Начало < Предишна381382383384385386387388389390Следваща > Край >>