Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.04.2017

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2017

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.04.2017

( Votes )
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.04.2017

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.04.2017

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.04.2017

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.04.2017

( Votes )
Овен
Недоволни сте от много неща в своя живот, но за сега още не знаете какво трябва да направите. Днес сте обидчиви повече от обичайното, а освен това сте чувствителни и раними. С Вас е трудно да се преговаря и затова всяко обсъждане може да прерастне в конфликт или безкраен спорт. Правите много, за да заслужите одобрението на близките си и сериозно преживявате, ако не го получите в достатъчно количество. Ако през този ден намерите начин деца да се поглезите, настроението Ви незабавно ще се подобри.

Продължение...

   

Страница 385 от 459

<< Начало < Предишна 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Следваща > Край >>