Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 08.04.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Любовта няма да бъде на първо място за Вас през този ден. Хубаво ще е, ако в списъка на Вашите ценности тя попадне в първата десятка. За съжаление, на Вашия любим човек ще се наложи да се помири с това: едва ли би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдте по-внимателни към него – все пак , жив човек е...

Продължение...

Хороскоп за 08.04.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 07.04.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.04.2017

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.04.2017

( Votes )
Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

   

Хороскоп за 04.04.2017

( Votes )
Овен
Не би било зле, да се вслушвате в съветите на мъдрите хора: на собственият си здрав разум е по-добре да не се налага да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и раздразнителност днес няма да се отразят по най-добрия начин на отношенията с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, ако не се стегнете. Крайно трудно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, но за занимания със спорт и активен отдих , денят е изключително подходящ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви състояние.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.04.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим човек. За тази цел ще са му нужни не само максимум усилия, но и максимум желание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не искате от него невъзможното, или почти невъзможното.

Продължение...

Хороскоп за 03.04.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 02.04.2017

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

   

Страница 388 от 459

<< Начало < Предишна 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Следваща > Край >>