Хороскоп за утре - дневен хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 09.11.2016

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

ХОРОСКОП ЗА 08.11.2016

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

ХОРОСКОП ЗА 07.11.2016

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

 

ХОРОСКОП ЗА 06.11.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Хороскоп за 05.11.2016

( Votes )
Овен
Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена прецизност. Обръщайте по-голямо внимание на дребните детайли. Именно те могат да станат най-важни и да окажат решаващо внимание на работния процес. Препоръчва се внимателно да боравите с всички инструменти, а също и с програмното обезпечение , приборите ( в това число и битовите), лекарствата и химическите вещества. Не са изключени бурни спорове с хора от далече, особено ако това са Ваши колеги или хора, които Ви правят някакви услуги.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.11.2016

( Votes )
Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.11.2016

( Votes )
Овен
Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Продължение...

  

Страница 412 от 461

<< Начало < Предишна411412413414415416417418419420Следваща > Край >>