Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 24.10.2016

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.10.2016

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави!

Продължение...

 

Хороскоп за 22.10.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Продължение...

Хороскоп за 22.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 21.10.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Хороскоп за 20.10.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

Хороскоп за 20.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 15.10.2016

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.10.2016

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

  

Страница 413 от 460

<< Начало < Предишна411412413414415416417418419420Следваща > Край >>