Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 19.09.2016

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 18.09.2016

( Votes )
Овен
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.09.2016

( Votes )
Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава....

Продължение...

 

Хороскоп за 16.09.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

Хороскоп за 16.09.2016 - 3.7 out of 5 based on 3 votes
  

Хороскоп за 15.09.2016

( Votes )
Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

 

Хороскоп за 14.09.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

Хороскоп за 14.09.2016 - 2.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 13.09.2016

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

  

Страница 419 от 461

<< Начало < Предишна411412413414415416417418419420Следваща > Край >>