Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 25.01.2021

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.01.2021

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.01.2021

( Votes )
Овен
Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако се наложи да влезете в стълкновение със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде много напрегната, но пък през втората явно Съдбата ще Ви демонстрира своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни конфликти от всякакво естество, но условията и компромисите, които днес Ви изглеждат разумни и приемливи, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви лични проблеми, имайте готовност след известно време те отново да напомнят за себе си.

Продължение...

  

Хороскоп за 22.01.2021

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 21.01.2021

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

  

Страница 135 от 375

<< Начало < Предишна131132133134135136137138139140Следваща > Край >>