Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 16.11.2019

( Votes )
Овен
Най-добрия начин да си отпочинете, е да прекарате времето си със своето семейство. С него се чъвствате спокойни да се изжавите от напрежението, което Ви е обхванало през последно време. Това може да се изрази в желание, да декорирате своето жилище, или по някакъв друг начин да направите своето гнезденце по-топло и гостоприемно. Не забравяйте да се посъветвате с всеки, който дели с Вас лично пространство, преди да пристъпите към някакви драматични промени. Възможно е, Вашите близки също да имат идеи, които да искат да реализират.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.11.2019

( Votes )
Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

 

Хороскоп за 14.11.2019

( Votes )
Овен
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.11.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася - дали за излизане сред природата за голяма компания, или управляване на данни за голям научен експеримент. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Продължение...

Хороскоп за 13.11.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 12.11.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви настигне вдъхновение и желание да трансформорате своите мисли в творчество. Времето е благоприятно за всяко ръкоделие, а и занимание с музика. Вие може да се отпуснете и да отидете в света на мечтите и фантазиите, но обезателно връщайки се, защото през втората половина от Вас ще се изисква помощ за роднини. Отношенията с близкото обкръжение може да бъдат проблемни вечерта . Вероятни са конфликти и напрежение.

Продължение...

  

Страница 184 от 374

<< Начало < Предишна181182183184185186187188189190Следваща > Край >>