Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.12.2018

( Votes )
Овен
Днес е най-подходящия ден, за да дадете всичко дължимо на своя любим човек. Става въпрос не само и не толкова за пари, колкото за дългове от нравствен и морален характер. Нека той получи всичките тези нежност, радост и топлота, които сте му длъжни!

Продължение...

 

Хороскоп за 21.12.2018

( Votes )
Овен
Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешите, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да довършите ! Често изпададте в положение, позволяващо на недоброжелателите да поставят под съмнение Вашата компетентност и професионализъм. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.12.2018

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.12.2018

( Votes )
Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.12.2018

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

  

Страница 234 от 375

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>