Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.12.2017

( Votes )
 

Хороскоп за 19.12.2017

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.12.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Продължение...

Хороскоп за 18.12.2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  

Хороскоп за 17.12.2017

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.12.2017

( Votes )
Овен
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите., както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Продължение...

  

Страница 285 от 375

<< Начало < Предишна281282283284285286287288289290Следваща > Край >>