Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 17.10.2017

( Votes )
Овен
Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.10.2017

( Votes )
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.10.2017

( Votes )
Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

  

Хороскоп за 14.10.2017

( Votes )
Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.10.2017

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Страница 294 от 375

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>