Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 29.08.2017

( Votes )
Овен
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.08.2017

( Votes )
Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор

Продължение...

 

Хороскоп за 27.08.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

Хороскоп за 27.08.2017 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 26.08.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено охлаждане на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия партньор, или , може би Вашата профрсия и репутация. Това е и неудачно време за сключване на брак, а също и за начинания, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството компенсация , или намекнете за своевременно получаване на аванс (или премия) за решаване на лични въпроси, най-вероятно е , да се натъкнете на отказ. Препоръчва се да проявите търпение, и да изчакате с молбата няколко дни.

Продължение...

Хороскоп за 26.08.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 25.08.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

Хороскоп за 25.08.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Страница 300 от 375

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>