Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.05.2017

( Votes )
Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.05.2017

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.05.2017

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.05.2017

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.05.2017

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

  

Страница 332 от 395

<< Начало < Предишна331332333334335336337338339340Следваща > Край >>