Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.12.2016

( Votes )
Овен
Днес трябва безпрекословно да изпълнявате всички молби, изисквания и желания на своя любим човек, независимо колко нелепи да Ви се струват те. Всъщност, днес той ще бъде много по-мъдър и далновиден от Вас и още утре Вие ще го разберете. За сега ще трябва да приемете всичко на вяра....

Продължение...

 

Хороскоп за 30.11.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

Хороскоп за 30.11.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 29.11.2016

( Votes )
Овен
Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася - дали за излизане сред природата за голяма компания, или управляване на данни за голям научен експеримент. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Продължение...

  

Хороскоп за 28.11.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Продължение...

Хороскоп за 28.11.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 27.11.2016

( Votes )
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

  

Страница 332 от 375

<< Начало < Предишна331332333334335336337338339340Следваща > Край >>