Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.10.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

Хороскоп за 20.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за НОЕМВРИ 2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
През  този  месец  ще се  повиши  социалния  Ви  статус, но  това  ще стане  благодарение  на  старанието  на  заобикалящите  Ви  хора.  Всъщност  такова  издигане  едва  ли  ще  Ви е  по  сърце, та  затова  помислете  и  даже  премислете  няколко  пъти, пред  да  използвате  околните.  Не  е  изключено в  бъдеще  да  се  наложи  да  си  платите  за  този  момент.  Постарайте  се  да  се  предпазите  от  излишни  мечтания. Фантазиите  винаги  са  далече  от  действителността, а  в  момента  Вие  трябва  обективно  да  гледате  на  света. Проявявайте  вежливост  към  обкръжаващите.  Никога  не  може  да  знаете, кой  от  хората, които  Ви  заобикалят, може  да  има  решаващо  влияние  върху  живота  Ви. Бъдете  внимателни  по  отношение  на  парите: не  давайте  и  не  взимайте  заеми....

Продължение...

Хороскоп за НОЕМВРИ 2016 - 3.7 out of 5 based on 6 votes
 

Хороскоп за 15.10.2016

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

  

Хороскоп за 14.10.2016

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.10.2016

( Votes )
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

  

Страница 336 от 374

<< Начало < Предишна331332333334335336337338339340Следваща > Край >>