Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.09.2016

( Votes )
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.09.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

Хороскоп за 21.09.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 20.09.2016

( Votes )
Овен
Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на това, че действително Ви обичат, че сте нужни и желани. Затова ако не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крака, да блъскате с юмруци и всячески демонстрирайте своето неудоволствие, Само не забравяйте да кажете по какъв повод е то, защото иначе усилията Ви ще бъдат напразни.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.09.2016

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 18.09.2016

( Votes )
Овен
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

Продължение...

  

Страница 340 от 375

<< Начало < Предишна331332333334335336337338339340Следваща > Край >>