Изгубеният Символ "( "The Lost Symbol ") - Продължението на " Шифърът на Леонардо " излиза на пазара

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Изгубеният Символ  "( "The Lost Symbol "),е името на последният роман от американския автор Дан Браун, който  се очаква да бие всички рекорди за публикуване във Великобритания. Книгата е продължението на романа " Шифърът на Леонардо ".

 

 

 

 


Над 6,5 милиона екземпляра от романа са били отпечатани и чакат да бъдат пуснати в продажба на  15 Септември, 2009. Най-големият брой копия, подготвен за публикуване от създаването на издателската къща. Електронна версия на романа, направена от Дан Браун за последните пет години, ще бъде пусната на пазара в същия ден с пускането  на печатната книга.

"Изгубеният Символ" е третата книга, която връща на преден план Робърт Лангдън, професор в Харвард, който се впуска в решаването на нова мистерия. Експерти твърдят, че романът е най-търсен след последната книга Хари Потър. Романът ще се съсредоточи този път върху франкмасонството.

 

Взети са  извънредни мерки за сигурност, за да запази съдържанието на  книгата далеч отобщественото достояние , единствената подробност, която издателят е споделил е,  факта, че действието се развива във Вашингтон в продължение на 12 часа.

 

 

 

 


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 

 


Изгубеният Символ "( "The Lost Symbol ") - Продължението на " Шифърът на Леонардо " излиза на пазара - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: