Разговор в самолета и други вицове...

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Група рокери решили да излязат вечерта да се позабавляват... Обиколили всички заведения и с ужас установили, че навсякъде пускат само чалга....  Избрали си една дискотека и влезли цялата група да се повеселят някак... Чакали, чакали, но всички песни били чалга... Един от тях много се ядосал и отишъл при диджея, хванал го за врата и му казал:  -" Ако не пуснеш нещо за пого ще ти счупя главата!! " 

Минали 5/10 мин и нищо не се случило... По едно време този съшият рокер се върнал при диджея и пак го заплашил: -" Ако не пуснеш нещо за пого ще ти счупя главата!! "

Този път реакцията била мигновенна....Диджеят веднага казал на микрофона: - " И сега приятели специално за Пого една мелодия на оркестър Кристали ..... "  

 

 

 

 

*    *    *    *    *                      *    *    *    *    *                          *    *    *    *    *                     *    *    *    *    *

 

В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце. Господинът казал: - " Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето? 

- " Добре, казало момиченцето, затваряйки току що отворена книга, за какво искате да говорим?

-" Ами, нека да поговорим за нещо интересно... например за атомната физика..." - казал мъжът подсмихвайки се надменно...

- " Съгласна съм, но първо искам да попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева , но имат различно ако... Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки... Как си обяснявате този феномен?

-"Идея си нямам.." - казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето

- " Тогава как искате да говорим за атомна физика като Вие дори от лайна не разбирате нищо? " отговорило момиченцето.

 

*    *    *    *    *                      *    *    *    *    *                          *    *    *    *    *                     *    *    *    *    *

В такси пътуват майка и дъщеричката и. По едно време минават покрай ъгъл с проститутки и момиченцето пита майка си: -" Мамо, какви са тези жени и какво правят? "

-"Ами, това са жени, които чакат мъжете си да се върнат от работа и да ги приберат в къщи.." -отговорила смутено и засрамено майката....

-" Ама госпожо, засрамете се ...това са проститутки ..." - казал таксиметровият шофьор.

Майката замълчала...

-" Мамо, а проститутките имат ли си деца? - попитало момиченцето.

- "Разбира се дъще - казала майката..- от къде мислиш, че са се появили таксиметровите шофьори...

 

 


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Разговор в самолета и други вицове... - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: