Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 03.03.2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

Хороскоп за 03.03.2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 02.03.2018

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.03.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

  

Седмичен общ хороскоп 26 февруари –04 март 2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ще  се  появят  възможности  да  намалите  темпото си на  работа, макар че  това  едва  ли  ще  повлияе  на  Вашите  планове, а желанието Ви  да  успеете  няма  да  се  промени. Старайте  се  все  пак  да  не  се  включите  в  редовете  на  трудохолиците. Справяйки  се  успешно с  най-важните  задачи, планирани  за тази  седмица, ще  почувствате  удивителна  лекота. В  свободното си  време  може  добре  да  си  починете  и  да  се  повеселите  от  душа.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 26 февруари –04 март 2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 28.02.2018

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

  

Страница 273 от 375

<< Начало < Предишна271272273274275276277278279280Следваща > Край >>