Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.12.2015

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.12.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

Хороскоп за 05.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 04.12.2015

( Votes )
Овен
През този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите. Отношенията с ръководството и висшестоящите лица ще станат по- продуктивни, ако протичат в неформална обстановка и в непринуден стил. Приятели или близки роднини ще са готови през това време да съдействат за издугането Ви в служебната йерархия или за изпълнение на някакво Ваше желание. В съшото време няма да е излишно да сте предпазливи в опита да вкарате в привичната си работа нови елементи. При повнимателно разглеждане някои от тях ще се окажат вече остарели.

Продължение...

  

Хороскоп за 03.12.2015

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.12.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Тайни, интриги и шушукания - това е коронното блюдо на менюто, което звездите готвят за Вас днес, а Вие ще останете много доволни от това. Обикновено днес се опитвате да действате открито, но този ден Ви се иска да добавите в обкръжаващия свят малко загадъчност. Това е много справедливо, особено ако човекът, с който сте от доста време, се опитва да скрие нещо от Вас.

Продължение...

Хороскоп за 02.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  

Страница 375 от 376

<< Начало < Предишна371372373374375376Следваща > Край >>