Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за вторник 30 май 2023 (30.05.2023)

( Votes )

Овен

Хората и събитията през този ден ще бъдат много незабързани, а това ще Ви касае, защото съвсем няма да е в онзи ритъм, който предпочитате. Вие с голямо удоволствие бихте „натиснали газта” и бихте се понесли. Но преди това да се случи, трябва да проявите мъдрост, да се вгледате в ставащото и да се опитате да намерите в ситуацията нещо позитивно. Помислете върху това, че ако малко се приспособите, на Ваше разпореждане ще се появи нов, непрекъснат извор на енергия. За Вас това не е голяма трудност.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 29 май 2023 (29.05.2023)

( Votes )

Овен

На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 28 май 2023 (28.05.2023)

( Votes )

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

  

Хороскоп за събота 27 май 2023 (27.05.2023)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е възможно да изисква от Вас някакви разходи във финансов или емоционален план. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, тъй като от проявената щедрост ще зависи щастието на Вашата половинка.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 26 май 2023 (26.05.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

Хороскоп за петък 26 май 2023 (26.05.2023) - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  

Страница 39 от 375

<< Начало < Предишна31323334353637383940Следваща > Край >>