Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 01.02.2021

( Votes )
Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.01.2021

( Votes )
Овен
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.01.2021

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.01.2021

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

  

Хороскоп за 28.01.2021

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.01.2021

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.01.2021

( Votes )
Овен
Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

Продължение...

  

Страница 172 от 460

<< Начало < Предишна171172173174175176177178179180Следваща > Край >>