Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 17.08.2020

( Votes )
Овен
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Продължение...

 

Хороскоп за 16.08.2020

( Votes )
Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.08.2020

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.08.2020

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.08.2020

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.08.2020

( Votes )
Овен
Възможни са професионални трудности и има риск да загубите работата си, на която много държите. Бъдете по-внимателни при воденето на делови преговори: склонни сте да поемате прекалено много върху себе си, както и да давате обещания, които да не може да изпълните. Не са изключени разногласия със съмишленици и съюзници. Отношенията в семейството са противоречиви. Искате да имате водеща роля във всичко, а това се явява голям дразнител за останалите. Дайте възможност на близките си да вземат важни решения самостоятелно, а те ще Ви бъдат благодарни за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.08.2020

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

  

Страница 196 от 460

<< Начало < Предишна191192193194195196197198199200Следваща > Край >>