Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 21.01.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

Хороскоп за 21.01.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 20.01.2020

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.01.2020

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.01.2020

( Votes )
Овен
През този ден не може да сте напълно уверени в това, че целите Ви са правилни, а плановете - изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите приятели и партньори и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с възложените Ви задължения, ще се чувствате удовлетворени от свършената работа или от общуването, ако се опирате на своите предишни знания и умения, а и на минали професионални или приятелски връзки. Новите замисли, породени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неясни.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.01.2020

( Votes )
Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа...

Продължение...

 

Хороскоп за 16.01.2020

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.01.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

Хороскоп за 15.01.2020 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 226 от 460

<< Начало < Предишна221222223224225226227228229230Следваща > Край >>