Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.04.2019

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2019

( Votes )
Овен
Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.04.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек обезателно ще Ви каже нещо важно, сериозно и удивително, за което никога не бихте се досетили без неговото подсказване. Постарйте се това нещо да го чуете и оцените по достойнство и да го запомните, за да го използвате - желателно в най-подходящите моменти.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.04.2019

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

  

Хороскоп за 25.04.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

Хороскоп за 25.04.2019 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 24.04.2019

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

 

Хороскоп за 23.04.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На работата началството може да оказва натиск върху Вас. Ще се наложи да промените своите планове, както и да променяте представата си за своите задължения. Отговорността Ви нараства и могат да Ви бъдат възложени нови задачи. Настроението Ви ще бъде сериозно. За развлечение и личен живот времето въобще няма да Ви достига.

Продължение...

Хороскоп за 23.04.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 272 от 460

<< Начало < Предишна271272273274275276277278279280Следваща > Край >>