Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 02.04.2019

( Votes )
Овен
Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.04.2019

( Votes )
Овен
Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.03.2019

( Votes )
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.03.2019

( Votes )
Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.03.2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
Хороскоп за 29.03.2019 - 5.0 out of 5 based on 9 votes
 

Хороскоп за 28.03.2019

( Votes )
Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.03.2019

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

  

Страница 275 от 459

<< Начало < Предишна271272273274275276277278279280Следваща > Край >>