Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.12.2018

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.12.2018

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.12.2018

( Votes )
Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.12.2018

( Votes )
Овен
Днес е най-подходящия ден, за да дадете всичко дължимо на своя любим човек. Става въпрос не само и не толкова за пари, колкото за дългове от нравствен и морален характер. Нека той получи всичките тези нежност, радост и топлота, които сте му длъжни!

Продължение...

  

Хороскоп за 21.12.2018

( Votes )
Овен
Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешите, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да довършите ! Често изпададте в положение, позволяващо на недоброжелателите да поставят под съмнение Вашата компетентност и професионализъм. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.12.2018

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.12.2018

( Votes )
Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

  

Страница 291 от 460

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>