Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 07.11.2018

( Votes )
Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

 

Хороскоп за 06.11.2018

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.11.2018

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.11.2018

( Votes )
Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате - лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина...

Продължение...

  

Хороскоп за 03.11.2018

( Votes )
Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.11.2018

( Votes )
Овен
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.11.2018

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

  

Страница 298 от 460

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>