Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 27.11.2018

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

 

Хороскоп за 26.11.2018

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.11.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

Хороскоп за 25.11.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 24.11.2018

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

  

Хороскоп за 23.11.2018

( Votes )
Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.11.2018

( Votes )
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.11.2018

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

  

Страница 295 от 460

<< Начало < Предишна291292293294295296297298299300Следваща > Край >>