Хороскоп 04.02.2010 - работа, кариера, пари !

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще се наложи да направите доста не лек избор. Какъв да бъдете: добър човек или добър ръководител. За съжаление тези  качества на Вашата личност активно ще влязат в противоречие и по тази причина няма да може да намерите компромис , даже и много да се старае. Телец
Бъдете готови за изненади: днес всичко ще тръгне не така, както сте го планирали Само че това съвсем не означава, че всичко ще бъде просто ужасно. Даже напротив! Просто едва ли ще бъдете в състояние да пресметнете всички варианти за развитие на ситуацията.

Близнаци
Днес няма да се наложи да скривате каквото и да било от Вашите роднини и близки, тъй като никакво изтичане на информация няма да навреди нито на близките Ви, нито на Вас, нито на Вашата работа. Да , на Вашата трудова дейност също няма да навреди на трудовата Ви дейност и затова може да разказвате абсолютно всички.

Рак
Днес звездите не Ви препоръчват да престъпвате своите принципи заради общото дело. В края на крайщата на първо място Вие сте човек със собствено достойнство , а след това винтче в някакъв замислен механизъм. Ако сами се уважавате, значи и другите ще започнат да Ви уважават.

Лъв
Забравете поне за малко , че сте оставили на работата нещо незавършено - това не може да бъде достатъчно основание , за да останете там и през нощта.

Дева
Не бързайте през този ден да вземате прибързани решения. Те, в крайна сметка, ще се окажат погрешни и ще доведат до много неприятни последствия за Вас, за Вашите колеги и сътрудници. Може би, трябва да се отпуснете , да си отпочинете и тогава, на прясна глава да претеглите всички „за” и „против”?

Везни
Съсредоточете се върху едно, максимум върху две неща. Едва ли ще Ви достигнат силите, да се занимавате с повече, дори и с три. Помощници не си заслужава да привличате - те само ще Ви пречат.

Скорпион
Не бързайте да се захващате с крупни проекти. В един момент просто може да се каже, че не Ви достигат сили и оригинални идеи за постигане на набелязаните цели. Особено такъв творчески кризис ще засегне хора, които се занимават с журналистика, а също архитектите и дизайнерите.

Стрелец
Изисквайте от началството повече конкретика в отговорите на Вашите въпроси: възможно е, той нарочно да не Ви доизказва някои неща. Само че да дадете определено обяснение на неговите действия сега е практически невъзможно, така че ще се наложи малко да поизчакате, докато ситуацията се изясни.

Козирог

Днес е много подходящ ден , за да се решите в крайна сметка на отчаяна крачка: да опитате да си смените работата или да поговорите с началството очи в очи. Навярно времето за подобни действия вече е дошло и Вие просто трябва да закалявате духа си в съответствие с поставените цели.

Водолей
В борбата за място под слънцето , което Ви е така необходимо, ще се наложи да издемонстрирате всичко, на което сте способни. Най- главното е, правилно да намерите приложение на своите сили в правилното направление, без да ги пилеете за дреболии и всичко ще се уреди по най- добрия начин.

Риби
Днес няма да се наложи дълго да увещавате Вашия колега, да Ви замести за кратко на служебния Ви пост. По една или друга причина той ще направи това с радост. Замислете се: не изпускате ли по такъв начин някаква полза? Може би той вижда нещо, което Вие не виждате?
 

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: