Хороскоп 07.08.2010

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
7 август
Овен
Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. Умът и сърцето явно ще воюват и затова звездите Ви съветват, да се вслушате именно в сърцето, а умът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...

Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.



Близнаци
Днес си заслужава да вярвате на това, което ще Ви каже Вашия любим човек, даже и да Ви се стори, че думите му са съвсем неправдоподобни. Постарайте се да ги приемете близо до сърцето си, и да действате в пълно съответствие с тях. И няма да се наложи да съжалявате!


Рак
Днес Вашия любим човек ще Ви предложи, да вземете участие в някакво доста съмнително мероприятие, което едва дали ще Ви се хареса. Само че който не рискува, той не пие шампанско... Защо , в края на крайщата , не опитате да направите нещо, въпреки разума?


Лъв
Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева
През този ден , редом със своята половинка, ще почувствате себе си в пълна безопасност - нещо като в крепост или като в танк. Вие няма и да можете да обясните защо: сякаш всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че чувството ще бъде безспорно и неопровержимо. Звездите препоръчват, да се наслаждавате на момента.


Везни
В никакъв случай днес не давайте никакви обещания. Може само след вечеря, когато си почивате след обилния обяд. Защото иначе , съвсем точно, ще вземете неправилно решение, доето значително ще увреди отношенията с любимия Ви човек.



Скорпион
Днес ще се наложи да се разкриете изцяло, за да не може Вашия любим човек да Ви упрекне, че правите всичко през пръсти, без желание, старание и отговорност. Тогава, разбира се, ще успеете да избегнете обмяната на претенции, което ще повлияе много благоприятно на Вашия тандем.
Стрелец
През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.


Козирог
Не лош ден за сближаване на настроени на един лад сърца. Проблема е само в това, да рискувате да направите първата крачка. Вие чувствате, че насреща си имате сродна душа? Е, тогава започвайте да се движите в нейното направление, какво чакате?


Водолей
Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.


Риби
Днес, както никога до сега, ще Ви е необходимо потвърждение, кой действително Ви обича, желае и цени. Затова ако не постъпят такива потвърждения, Вие ще започнете да тропате с крак, да биете юбруци и всячески да демонстрирате своето неудоволствие. Само не забравяйте да кажете по какъв повод, иначе усилията Ви ще отидат напразно.














Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: