Хороскоп 09.02.2010

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Добре е днешния ден да изкарате в тишина и спокойствие, съзерцавайки нещо приятно за очите. Не се препоръчва да се впускате в дълъг път.
 
Телец
Днес може да се влюбите и то както в човек, когото виждате за пръв път, така и в добре познат. Ако сърцето Ви е заето и не искате да променяте нищо, то следва да бъдете предпазливи и да избягвате лицата от противоположния пол.

Близнаци
Колкото по- малко настоявате днес за спазване на формалностите, толкова повече неочаквани неща може да станат пред очите Ви и с Ваше участие.

Рак
Ще се опитате да направите приказката истина? Ами, действайте тогава, ще стане! Само че си изберете хубава приказка, която не е страшна.

Лъв
Днес имате реалния шанс да превърнете вчерашните проблеми най- малко в съюзници. Само не си мислете, че ще бъде много лесно да направите това! Всъщност, даже и да не се получи, Вие ,все едно, няма да загубите нищо.

Дева
Днес няма да има никаква необходимост , да разкривате своите карти. Ако пък сте се канели да направите това доброволно, почакайте - още не е време.

Везни
Ако някой днес започне да Ви опява за наднорменото или пък за много ниското Ви тегло, за невнимание към външния вид и прочие и прочие, не слушайте този човек. И в никакъв случай не се огорчавайте.

Скорпион
Днес трябва да действате без да бързате , защто с обичайното си темпо рискувате да пропуснете нещо важно, което коренно ще промени по- нататъшното протичане на живота Ви.

Стрелец
Бъдете внимателни по време на работата, иначе ще се наложи да сечете с брадва това, което е могло да напишете с писалка... А работата с толкова тежки инструменти може да нанесе сериозна вреда на и без това крехкото равновесие.

Козирог
Днес трябва да действате заедно. Само че това значи да работите заедно, а не да пиете.

Водолей
Днес от Вас не се изискват много усилия, за да не си навлечете неприятности. Просто бъдете там, където Ви очакват и то в уговореното време.

Риби
Днес ситуацията около Вас ще започне да се променя и е възможно това да става съвсем не в тази посока, в която би Ви се искало. Това няма да Ви донесе големи неприятности, но ще Ви окъса нервите и то толкова повече, колкото повече внимание на този факт...ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: