Хороскоп 13.02.2010

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ще бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи. Започнете да довършвате дълго отлаганите работи. Вечерта е възможно да се наложи да отидете на закрито мероприятие.Телец
Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако днес сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак е Свети Валентин ...

.
Близнаци
Днешния ден може да посветите на обичайните си дейности - да отидете на работа и след това да се заемете с домашната работа. Само че е добре, ако се справите с нея по- бързо и успеете да излезете, защото днес имате огромния шанс да срещнете своята съдба. Вярвайте в късмета! Звездите Ви съветват, да не сте немарливи и към здравето си. В навечерието на празника на влюбените е добре да споделите своите чувства с обекта на Вашето внимание или своята втора половинка, както и да разкажете за плановете си за бъдещето. Това, че той няма да Ви поднесе веднага предложение за ръката и сърцето си, нека не Ви притеснява! Всяко нещо с времето си...

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно опитайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата - тя е необходимо зло...
Вечерта Ви предстои много интензивно общуване , при което почти постоянно ще бъдете сред тълпата. Опитайте се да „хванете” най- важното от пресичащите се информационни потоци.

Лъв
За да не допуснете някои недоразумения, внимателно подходете към дейностите свързани с финанси. Препоръката на звездите е, да пазите своите нерви. През този ден ще почувствате силата на Вашето обаяние, а и ще се радвате на излишък от сили. Ако сте творческа личност, смело можете да покажете своите произведения . Няма да има отрицателни оценки или критики. Не се дразнете с началника си - кой му е виновен, че днес е без настроение? А вечерта обезателно идете на ресторант или дискотека.  

Дева
Най- благоприятно е времето от 12 до 13 час. Включете въображението си и запомнете, че не трябва да се вслушвате мнението на околните. Не е зле да посветите днешната вечер на посещение в ресторант или дискотека. Отношенията с половинката се подреждат добре. В първата половина на деня се постарайте да се въздържате от подписване на финансови документи. Днешния ден носи в себе си огромен потенциал в деловата сфера, но може и да не забележите това, ако постоянно се отвличате по дреболии.

Везни
Денят днес е хубав, но това няма да си проличи от сутринта. Тогава нещата ще падат от ръцете Ви и трудно ще се справяте с всичко, с което се захванете. Най- важното, което трябва да направите ,е, да не изпускате нервите си. Щом се разсъните, всичко ще приключи. Вслушайте се в своя вътрешен глас, за да изберете какво да правите. Ако „напипате” правилната насока, денят наистина ще бъде прекрасен. Отделете повече време, за да може да обърнете внимание на своя любим човек. И не правете необмислени покупки - това не би се отразило добре на семейната икономика! Посветете вечерта на търсене на нови приключения.

Скорпион
Днес от сутринта ще може да се радвате на добро разположение на духа и ще търсите всевъзможни поводи, за да се пошегувате. Не се поддавайте на негативни емоции, защото тогава неминуемо ще изпаднете в депресия. За вечерта си планирайте някакво излизане. Хората, с които ще се срещнете, ще Ви подскажат начин за получаване на допълнителни доходи. И запомнете - почивните дни не са , за да седите цял ден с документите пред себе си. Не е зле да преосмислите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.


Стрелец
Напоследък и без това се товарите с проблеми, така че е редно да си направите почивка поне през почивните дни. И не е зле да сдържате своята излишна самоувереност! Бъдете по- внимателни в действията и изказванията си. Когато минавате покрай магазините, бъдете по- сдържани, защото там има прекалено много съблазни..
Днес и най- заклетите самотници ще са готови да се отправят в търсене на любовни приключения. Ако имате постоянен партньор и трайна връзка, внимавайте, да не би случайно лумнала страст да Ви развали трайните отношения. Ако имате възможност, излезте поне за малко сред природата.

Козирог
Не се отдавайте на спомени от миналото и не се заблуждавайте, че всичко би било така, както сте си мечтали.Денят ще бъде удачен за нови занимания . Ще имате възможност да проявите свои скрити таланти и да блеснете пред останалите Ако обсъждате нов делови проект, трябва да разчитате на подкрепата на партньора си и на покровителството на влиятелни личности. За вечерта си планирайте среща с приятели и евентуално - посещение на концерт или дискотека. И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Водолей
Поради ускорената Ви обмяна на веществата, днес няма гаранция, че ще се чувствате много комфортно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви задължения във финансово и делово отношение и като следствие от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, но околните няма да се разсърдят. Освен това днес Ви очакват приятни срещи, развлечения и купон. И ако въпреки общото Ви разположение днес още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а реалност.
Добре ще е, ако не се полъгвате по прекалено привлекателни предложения. Бъдете предпазливи, контролирайте се и обмисляйте всичко.
За вечерта си планирайте среща с приятели и ако се разберете, идете на дискотека.И не забравяйте, че гримовете се употребяват с мярка!

Риби
Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започне скандал. Отклонете разговора. 
Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. И не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек притежава индивидуална красота...ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Хороскоп 13.02.2010 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: