Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.06.2020

( Votes )
Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.06.2020

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.06.2020

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се заседите със своя любим човек до късно, в разговори за това-онова. Дали споменатото ще бъде приятно и за двамата, на звездите е трудно да кажат, но за да го прекъснете заради няколко часа сън, ще е трудна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва.

Продължение...

  

Хороскоп за 03.06.2020

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 02.06.2020

( Votes )
Овен
Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали - на пръв поглед - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвсместна работа.

Продължение...

  

Страница 161 от 375

<< Начало < Предишна161162163164165166167168169170Следваща > Край >>