Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Седмичен общ хороскоп 04 януари – 10 януари 2016

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 

 
Овен
Началото  на  годината  за  Вас  ще е  период  на  застой.  Дали  сте  уморени  от  празниците  и  имате  нужда  от  почивка,  или  просто  не  намирате  хора, желаещи  да  Ви  поогнат, това  е  друг  въпрос.  Обмислете  си  нещата, но  най-важно за  Вас  на  този  етап  е  сътрудничеството.  Освен  това  седмицата  за  Вас  ще  е  сложна  и в  личен  план. Може  да  Ви се  стори, че  партньорските  отношения  вървят  към  своя  край  и  във  връзката  си  не  намирате  нищо  интересно  и  ново, но  понякога  е  нужно  да  изкарате  известно  време  далече  един  от  друг, за  да  разберете, че  нямате  по-близки  и  скъпи  хора. Помирете  и  и  си  дайте  сметка, че  и лошия  мир  е  винаги  по- добър  и  от  най-добрата  война.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 04 януари – 10 януари 2016 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
 

Хороскоп за 04.01.2016

Овен
Благоприятен ден за запознанства. Може да се запознавате на всякъде, в зависимост от ситуацията: на улищата, в метрото, или дори в мрежата. Условието е само едно - трябва да бъдете оригинални. Тирадите за времето са толкова остарели и изтъркани, че отдавна вече никой не им обръща внимание. По-добре предложете, да обсъдите насъщните проблеми на генетиката. Така ще предизвикате огромен интерес към себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.01.2016

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

Хороскоп за 03.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за 02.01.2016

Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.01.2016

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи проблема за избора между доброто и още по-доброто. С други думи ако Ви обичат няколко представители на противоположния пол, или пък Вие обичате няколко, точно днес ще се наложи да се откажете от един, в полза на друг. Изборът няма да е лесен, но ще е необходим.

Продължение...

Хороскоп за 01.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Страница 206 от 211

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>