Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 17.07.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси: например битови, служебни, свързани с лечение или оказване на услуга. В процеса на общуване ще имате възможност да разширите своя кръгозор, както и да откриете и по възможност да попълните някои важни пропуски в професионалните си и други знания. В същото време за Вас може и да възникнат големи задължения. Навярно ще се справите със сложна задача, особено ако проявите предвидливост, съобразителост , оригиналност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си.

Продължение...

Хороскоп за 17.07.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 16.07.2019

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

 

Хороскоп за 15.07.2019

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

  

Хороскоп за 14.07.2019

( Votes )
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.07.2019

( Votes )
Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Продължение...

  

Страница 206 от 375

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>