Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 19.06.2018

( Votes )
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.06.2018

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 18 юни – 24 юни 2018

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Сега  е  времето, в  което  може  да  си  подготвите   прекрасна  база  за  бъдещи  успехи.  Макар че  ще  се  наложи много  да  работите,  старанието  Ви  съвсем  скоро  ще  даде  резулта. В  понеделник и  сряда  привичния  Ви  ритъм  на  дйствие  може  да  бъде  нарушен, а  във  вторник  се  постарайте  нищо  да  не  отлагате  за  после. В  петък човек, с  който  дълго  време  не  сте  имали  никакъв  контакт, ще  Ви  напомни  за  себе  си. В  събота  е добре  да  не  се  дразните и  да  късате  партньорски  отношения.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 18 юни – 24 юни 2018 - 1.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 17.06.2018

( Votes )
Овен
Семейният живот на Овните днес няма да претърпи промени. , но и с новости няма да ги поглези. Е, отлично! Както е известно, липсата на новости само по себе си е новост! А и да се следва създадения ред за нещата, също няма нищо лошо.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.06.2018

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

  

Страница 259 от 375

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>