Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 24.04.2017

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.04.2017

( Votes )
Овен
Недоволни сте от много неща в своя живот, но за сега още не знаете какво трябва да направите. Днес сте обидчиви повече от обичайното, а освен това сте чувствителни и раними. С Вас е трудно да се преговаря и затова всяко обсъждане може да прерастне в конфликт или безкраен спорт. Правите много, за да заслужите одобрението на близките си и сериозно преживявате, ако не го получите в достатъчно количество. Ако през този ден намерите начин деца да се поглезите, настроението Ви незабавно ще се подобри.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.04.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

Хороскоп за 22.04.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 21.04.2017

( Votes )
Овен
Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било много странно, ако излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто така сте устроени – чисто земна чувственост... В този момент способността Ви да привличате хората само се засилва , но се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.04.2017

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Страница 315 от 375

<< Начало < Предишна311312313314315316317318319320Следваща > Край >>