Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 10.03.2017

( Votes )
Овен
Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това почти не Ви се удава. Или попадате в неловни ситуации, или си позволявате нетактични забележки, за които след това съжалявате. Бъдете готови да признаете своите грешки, или да помолите за прошка за това, което сте направили, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко критики, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви казват, защото има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо разумни съвети.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.03.2017

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.03.2017

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

   

Хороскоп за 07.03.2017

( Votes )
Овен
Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични заболявания или неочаквано влошаване на общото състояние , без видима причина. Полезни ще бъдат всякакви водни процедури, които може да окажат общоукрепващо действие на организма, но и ще Ви дадат възможност да усетите прилив на сила. През деня са възможни малки неприятности, разправии и пререкания с близки хора, но надвечер усложненията ще останат в миналото и отново ще се почувствате доволни от живота. Проявете загриженост и нежност към тези, които Ви заобикалят, защото те се нуждаят от нея.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.03.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

Хороскоп за 06.03.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 319 от 373

<< Начало < Предишна 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Следваща > Край >>