Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.04.2017

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.04.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

Хороскоп за 11.04.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 10.04.2017

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

  

Хороскоп за 09.04.2017

( Votes )
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.04.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Любовта няма да бъде на първо място за Вас през този ден. Хубаво ще е, ако в списъка на Вашите ценности тя попадне в първата десятка. За съжаление, на Вашия любим човек ще се наложи да се помири с това: едва ли би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдте по-внимателни към него – все пак , жив човек е...

Продължение...

Хороскоп за 08.04.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 316 от 374

<< Начало < Предишна311312313314315316317318319320Следваща > Край >>