Виолетовото - основен цвят в кухнята

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 


Виолетовото комбинира стабилността на синия цвят и енергията не червеният. Обикновенно го свързват с царственост. Символизира власт, благородство, лукс и амбиция. Свързват го също с мъдростта, независимостта, креативността, мистичността и магията.

 

 В природата е рядък цвят, затова някои го смятат за изкуствен.

За да изберете виолетовия цвят за своята кухня, трябва не само да притежавате, поне няколко от гореспоменатите качества, но и да имате безупречен вкус в областта на декорирането или да се доверите на професионалист.


При кухнята, която предлагаме на вашето внимание е използван контрастът светли плотове - тъмни шкафове и под, за да се постигне и подсили ефектът за чистота по повърхността на плотответе.
Луксозният ефект е постигнат най-вече благодарение на комбинацията с метални и златисти предмети и виолетово, които придават на помещението блясък и шикозност.За подсилване на ефекта и блясъка на златистите и сребристи орнаменти от обзавеждането и за да се избегне прекалено мрачен вид на иначе тъмната кухня са използвани няколко различни източника на светлина.

Прекалено геометричното обзавеждане е смекчено чрез използването на кръгли и овални форми при декорацията.

снимки:юктв.ук

 

 

 

 

 


Виолетовото - основен цвят в кухнята - 3.9 out of 5 based on 9 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: