Кухня в черно?

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Да изберете черното за основен цвят на кухнята си е смело решение, особено за тези от Вас, които имат и още много задължения, освен поддръжката на идеалния Вид на дома.

 

 

За да има винаги лъскав вид, кухнята Ви се нуждае от постоянни грижи, лъскане и почистване от всяко паднало косъмче. За положените грижи тя Ви се отблагодарява с вида си за 1 000 000 долара :) или поне така казват...

Кухнята, която представяме на вашето внимание е много подходяща за тези от Вас, които не готвят много често, но когато решат да сготвят нещо го правят със стил.Комбинацията от черно, бяло и иноксови акценти и аксесоари придава студенина и претенциозност на помещението, които биват посмекчени от ламината в естествени отенъци (имитация на износен дървен под).


Максималната функционалност и геометрията във формите са главни при осъществяването на този интериор.

Взаимствано от източните ресторанти е това, че плотът по средата на стаята служи едновременно за направата и за консумацията на храната. Цветът на плотът е съобразен с цвета на ламината.


При декорацията на такава кухня интересен ефект и едновременно център на внимание се постига с червени предмети( съдинки , плодове, цветя). Акценти с флорални и декоративни рисунъци в бяло и черно, също биха оказали благоприятно влияние върху иначе прекалено строгия инериор.

Черното е цвят, който поглъща светлината, затова при тази кухня е много важно да има колкот се можа повече източници на естествена светлина, а ако това не е възможно се погрижете да има поне 3 изкуствени такива.

инж. дизайнер: Коткарска

 

 
Кухня в черно? - 4.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: