Интериор на тавански апартамент в северна Италия

( Votes )
Оценка на читателите: / 12
Слаба статияОтлична статия 
Ще Ви представим ремонта и пълната промяна на това старо таванско помещение. Сградата се намира в северна Италия и е била построена през 1910. Фирмата отговорна за тази страхотна метаморфоза е Студио Дамилано.

 

 

Крайният резултат е апартамент с широко просранство за живот, идеален за млада двойка професионалисти или всеки, който има поне малко чувство за модерното, спокойно пространство.

 

Големината на апартамента е приблизително 240 кв.м. Архитектите и дизайнереите са работили здраво за да успеят да се справят с това мъчително за промяна място.

Таванските пространста имат лошата слава, че когато решите, че имате още една стая за живеене, се оказва, страшно трудно да се обзаведе поради трудности с маневрирането на мебелите до крайната им точка... Получва се така, защото често мебелите трябва да будат поставени в различни ниши на таванското помещение и също срещани са наклонените под различни ъгли стени и тавани.

Екипът от дизайнери и архитекти създават пространство, което подчертава преимуществата на терена, и дори превръща недостатъците в преимущества. Пространствотое функционално и модерно.

Апартаментът "Атикус" има две спални, кухня, дневна и две красиви бани.

 

Дамилано са знаели точно какво искат да сътворят, те обясняват разпределението на жилищното пространство така: “Спалната зона е създадена като отделна част. Леглото и банята са отделени чрез стъклена стена, създавайки зони за почивка.”

 

 

хомдизайн.ком


Интериор на тавански апартамент в северна Италия - 4.7 out of 5 based on 12 votes
Коментари (1)
Уникално е
1 Вторник, 12 Май 2009г. 10:30ч.
Genoveva

Благодаря ви ! Искрено се надявам до 50 години и тук да има хора, които да искат да живеят в такъв дом. --- Според мен и сградите ни не могат да позволят подобно нещо. Качеството на строителство е друго. Страхотно . Дано в този дом хората са щастливи !{loadposition ad}

{loadposition do} 

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: