Реалните герои с двойници в анимационните филми

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
 Анимационните герои са толкова сладки и с толкова характерни черти и физиономии. Можете ли да повярвате, че някъде по света има хора, които приличат на тях или са техни прототипи? 
Представяме Ви няколко от тях, които са открити по света:


Познахте ли Лошото пиле от филмчето за Великденския заек? Дааа погледът съвпада на 100 %. Мисля, че някъде в миналото ми някой е изглеждал точно така сутрин преди да се докопа до кафето! А дали не е било огледалото? :) Прекрасната червенокоска от "Храбро сърце" - Мерида. Невероятно съвпадение! Дори кожата и сияе еднакво.Ето го и Гръм от филмчето "Гръм". Вижте му усмивката! Направо са двойници.Помните ли филмчето "В небето"? Ето го и Карл Фредриксен. И пак от същото филмче на снимката е Ръсел. Приликата е удивителна!

питър пан анимация реален

Ще познаете ли Питър Пан в лицето на Джъстин Биибър? Да, има прилика, нали?А прилича ли ви Бети Уайт на феята кръстница от Пепеляшка? Сякаш има прилика в излъчването и на двете симпатични дами. Ето го и Сит от Ледена епоха. Е в случая е момиче, но наистина прилича, нали?Ето го и момчето от филмчето Рататуй! Подозирали ли сте, че може да съществува? Ето я и Бу от "Таласъми ООД". Сладурана е, нали? От тук се вижда палавото пламъче в очите и.Разбира се и Попай е тук! Същински като истински той си има прототип в реалния живот /който явно е и негов фен/ :) Ето я и Рапунцел! Прекрасна е и наживо и на картинка!

Ще сеопитаме да допълваме колекцията с нови фотографии на интересни прилики с анимационни герои и техните двойници в релания живот. 


Силва Коен
 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Реалните герои с двойници в анимационните филми - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: