Смачкаване на плодовете за домашна ракия

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

С мачкането на гроздето, както и на плодовете, се цели да се улесни ферментационния процес: по-лесно се разлага захарта; по-бързо се отделят дъбилните, багрилните и други вещества от твърдите части; в кашата се вкарва въздух, необходим за нормалнотПродължение ....

Продължение...

Смачкаване на плодовете за домашна ракия - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Как да бъдете перфектната съпруга

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
altИскате ли да бъдете перфектна съпруга? Ако сте добра любовница, грижовна майка, да готвите добре, създавате домашен уют и разбира се да помагате в семейния бюджет, тогава  Вие сте перфектна съпруга.Вие ще бъдете най - добрата сред жените и най - желана сред мъжете.

Има една житейска закономернПродължение ....

Продължение...

Как да бъдете перфектната съпруга - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Подправките - за майстори

Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 


Има майстори готвачи - факири. Всеки от нас дължи някое и друго кило на такива. Това може да е майка ви, свекърва ви или друг, който готви така, че да не можете да спрете да ядете. В тази статия ще разбуля част от тайните именно на факирите в готвенето – какви подправки използват:

АНАСОН (звездовиден, обикновен, резняп) — Използва се от древността. Характерната му миризма ни е известна от мастиката: дължи се на етеричното масло анетол. Подпомага функциите на сърцето, белите дробове, млечните жлези. Обикновеният анасон се включва в сиропи против кашлица и колики у децата. Прилага се като подправка в тлъсти ястия (най-вече овнешко), за риба, сладкиши.

Продължение...

Подправките - за майстори - 4.2 out of 5 based on 5 votes
   

Шест неща, които учените не могат да обяснят

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Науката  може  много,  но  не  всичко. Списание New Scientist е  направило  подборка  на  факти,  при  споменаването  на  които  учените  само  разтварят  ръце  и  поклащат  глава.

1. ЗАЛЪГАЛКА,&nbПродължение ....

Продължение...

Шест неща, които учените не могат да обяснят - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Кражби за номинация :)

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Понякога наглостта и арогантността компенсира липсата на мозък при обирджиите, но определено има случаи, които си заслужават номинацията „По-тъп, най-тъп”. Да си крадец явно изисква да имаш малко акъл.За щастие , историите завършват щастливо за обраните и конфузно за крадците.

История 1.
17-годишПродължение ....

Продължение...

Кражби за номинация :) - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Ето как да ръководите така, че да ви следват и в службата и у дома

Как се става добър лидерРаботата с хоре не е вроден талант, а е нещо, което се придобива с много усилия. Добрият мениджър става такъв, като се учи и трупа опит.

Има няколко основни умения, които са ти необходими за да бъдеш добър мениджър:

 

Продължение...

 

Дисбактериоза

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Дисбактериозата е нарушение на нормалния състав на чревната микрофлора. При нея се намалява количеството на полезните бифидо- и лактобактерии.

Бифидобактериите са основните представители на нормалната чревна микрофлора, съдържанието на които в идеалния случай трябва да бъде около 95%. Същественото наПродължение ....

Продължение...

Дисбактериоза - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Страница 1 от 2

<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>