Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.05.2022

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа...

Продължение...

Хороскоп за 12.05.2022 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 11.05.2022

( Votes )
Овен
Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.05.2022

( Votes )
Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.05.2022

( Votes )
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.05.2022

( Votes )
Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.05.2022

( Votes )
Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.05.2022

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

  

Страница 104 от 460

<< Начало < Предишна101102103104105106107108109110Следваща > Край >>