Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 23.02.2016

( Votes )
Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.02.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

Хороскоп за 22.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 21.02.2016

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.02.2016

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.02.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор

Продължение...

Хороскоп за 19.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 18.02.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

Хороскоп за 18.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 17.02.2016

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

  

Страница 451 от 463

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>